onsdag 19. august 2015

Første skoledag


I går var det vår tur til å stå der stolt, glad og med en klump i halsen.. Jeg har jo sett disse oppdateringene fra mammaer og pappaer hvert år, der de stolt viser frem skolebarna sine. Og så tenker man at det er heldigvis lenge til man står der selv, og det føles veldig fjernt. Vips, så var man der selv også gitt!!


Gutten vår er ikke av typen som er mest frempå, men han synes tydeligvis at dette med skole er stor stas. Selv om han ble ropt opp først av alle, så gikk han med faste skritt frem for å hilse på rektor og lærer, og så knapt tilbake på oss før de forsvant avgårde inn i klasserommet sitt.


Vi foreldrene fikk ikke komme inn i klasserommet før skoledagen var over, og da var det en strålende fornøyd kar som satt ved pulten sin helt fremst i klasserommet. Vi hadde egentlig ikke tenkt at den første skoledagen også skulle være den første dagen på SFO, men gutten selv ville gjerne være igjen på SFO også. Så da ble det full dag på skolen fra første dag, og en strålende fornøyd gutt som kom hjem til middag. Ingen ting er vel bedre for mammahjertet enn det!!?

1 kommentar:

Kirsti sa...

Herlig. Det er som du sier. man leser statusene og tenker det er lenge til. Storebror gleder seg veldig til å begynne på skolen (om 3 år). De bygger nemlig opp skolen igjen kvartalet bortenfor der vi bor. Og der er det gravemaskiner og full rulle. Tror han blir skuffet over at gravemaskinen ikke vil være på skolen senere også....