lørdag 30. mai 2015

Tannfeen og valutakurs på melketenner


I dag er en stor dag for eldstemann i huset. Hvor stas er det vel ikke å miste sin aller første tann?? Han har gått lenge og snakket om den løse tanna, og vært spent på når den skulle falle ut. Og i dag var altså dagen kommet - hurra!

Så da er det store spørsmålet; Hva er kursen på en liten melketann i 2015?? Det forventes selvsagt at tannfeen kommer en tur på besøk i natt. Hvor mye har dine barn fått av tannfeen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Første tanna som ble mistet hadde en større verdi enn de andre tennene. Så her fikk de 50,- De neste tennene hadde verdi 20 kr

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Vi har samme tankesom anonym over her :) Men vpr fikk 20 kr for første tann, og no hugser eg ikkje kva han fikk for den andre. 5 eller 10. Eg fann også eit brev frå tannfeen på nettet som eg skreiv ut og la ved pengen. Der stod det også at første tann var verdt meir! Og at tannlegen og tannfeen samarbeidar ;) Gratulerer til den store guten!!

mona sa...

Takk for innspill :) Jeg spurte på facebook også, og fikk mange innspill der. Det er tydelig at det er stor forskjell på hva folk gir, men rundt 20-30 kr virker å være mest vanlig. Vi endte med å gi to tiere, en femmer og to kronestykker, altså 27,- tilsammen. Vi tenkte at det var stas med flere mynter. Seksåringen var ihvertfall fornøyd!