torsdag 28. mai 2015

Hurramegrundt


Puh, nå synes jeg at det har vært hektisk her så lenge. Det er hele tiden noe som skjer, og jeg sliter visst med å henge helt med. Jeg tok akkurat en liten gjennomgang av bloggmailen min, og fant ut at jeg hadde masse henvendelser som jeg ikke har svart på. Og sånn føler jeg at ståa er flere steder enn akkurat på bloggmailen, for å si det sånn. Så beklager om du er en av de som irriterer deg over manglende svar herfra!
Hvor irriterende er det vel ikke med folk som ikke svarer på meldinger!? Før jeg fikk barn irriterte jeg meg alltid over "sånne". Nå er jeg visst en av de selv (hva skjedde?? :P). Det er så fort gjort å bare lese mailer/meldinger i farten, og så tenke at "den svarer jeg på litt senere!", og vips så har det gått noen uker eller måneder.

Jeg tenker jo alltid at i neste uke, da blir det bedre tid. Men så vips så er uka full av aktiviteter og diverse som må ordnes. Jeg tror ikke at jeg har sett noe på Netflix denne måneden en gang, tiden bare flyr avgårde. Hoho, noe sier meg at det ikke blir bedre på en stund!


Jeg ble så forelsket i dette treet da vi var i Dyreparken i Kristiansand. Får man voksenpoeng når man ønsker seg fine trær til hagen sin?? Jeg skulle ønske at jeg hadde en perfekt plass for et Japansk kirsebærtre, som vi har funnet ut at det sannsynligvis må være. Jaja, nå har jeg skrevet det ned ihvertfall, i tilfelle jeg skulle glemme det. Inn på ønskelista!