lørdag 23. mai 2015

Roadtrip


I morges la barna og jeg ut på en aldri så liten roadtrip. Siden pappaen i huset skulle jobbe i Kristiansand denne uka benyttet vi sjansen til å ta oss en tur til Dyreparken igjen. Hva er vel bedre for barna enn en helg der??
Mange er visst litt sjokkerte for at jeg legger ut på langtur med barna alene, men det gikk strålende. Det som var mest stress var å komme seg ombord på ferga, og tilbake i bilen igjen etter fergeturen. Typisk så fikk jeg en veldig trang plassering til bilen på ferga, sånn at vi ikke fikk åpnet dørene ordentlig. Det var akkurat det samme da jeg tok den samme turen sist sommer, da med stor mage. Det er ikke bare bare å få barna ut og inn av bilstoler når man såvidt får plass imellom døråpningen.
Ellers så hadde jeg pakket en kjølebag med diverse som jeg hadde plassert på passasjersetet foran. Da kunne jeg bare sende bananpannekaker eller smoothie bakover ettersom behovet meldte seg. Minstesøster fikk mat mens vi var på ferga, og klarte seg resten av turen uten mat. Jeg hadde egentlig satset på at barna skulle sove store deler av turen, men de største holdt koken hele turen. Lillesøster sov heldigvis passelig lenge til at hun var fornøyd bak der.


Og vel fremme i Dyreparken har barna for lengst glemt at de syntes at bilturen var bittelitt lang. Nå skal vi kose oss og nyte dagene her.


Siden vi kom litt utpå dagen så tittet vi ikke på noen av dyrene i dag. Vi nøyde oss med å ta diverse av de minste karusellene, og så var vi og så på innspillingen av "Sommer i Dyreparken".


Selv om jeg blir en del alene med barna her, siden min kjære jobber lange dager, så er jeg sikker på at vi får en super helg! Vi kjenner heldigvis noen andre familier som også er her denne helgen, så jeg har noen som jeg kan henge litt med her også.
Dere skal få oppdateringer underveis :)

1 kommentar:

nullfiresyvni sa...

Kos dere masse! Høres kjempegøy ut for ungene.