søndag 10. mai 2015

Helgen


Jeg har vært gressenke i helgen, da min kjære har vært bortreist siden onsdag. Det går fint å ha barna alene også, men det er jo ikke til å stikke under en stol at det er deilig når man er to om det. Med tre barn alene går dagene stort sett såpass i ett at man ikke får mange minuttene hvor man sitter ned for seg selv. Men det hjelper selvsagt å ha mormor og morfar i nabohuset som kan passe barna litt mens man svipper ned på butikken, tar bryllupsbilder eller monterer nytt bilsete i bilen.


Det hjelper selvsagt også at hun her, som stort sett har vært våken halve natten og ikke har sovet mer enn 20 minutter i slengen den siste tiden, har reagert helt etter boka på nattavvenningen og plutselig slo til og sov 11 (!!!) timer i strekk i natt. Wow, la oss håpe det er en ny trend!! Nå har det kommet en ny tann også i tillegg til at hun endelig er frisk etter forkjølelsen, så det er nok litt mer enn bare nattavvenningen som har gjort susen. Men før avvenningen så er vel rekorden i sammenhengende søvn 6-7 timer, som hun sov noen netter da hun var to-tre måneder gammel.


I natt sov kusinen til barna over her, mens storebror sov over hos fetteren sin. Det var veldig stas for alle barna, så jeg tror ikke det kan bli så lenge til neste gang vi gjør det samme!! Heldige dem som har fettere og kusiner som er jevngamle!!

Ønsker alle en finfin uke!

Ingen kommentarer: