fredag 3. april 2015

Glad påsk


Vi er vel hjemme etter en fantastisk fin ferie!! Tiden har som vanlig gått så alt for fort, og det føles som om vi nettopp dro hjemmefra. Både store og små har kost seg maks, og vi er alle enige om at vi gjerne vil tilbake en dag.
Turen hjem gikk veldig fint. Vi kjørte først ca fire timer fra Hollywood FL til Orlando. Der tok gutta de eldste barna med seg på Wonderworks (et slags "tekninsk museum") mens mødrene tok med babyene til noen butikker redd ved siden av.
Etterpå kjørte vi til flyplassen, hvor det meste gikk på skinner. Og nattflygning er jo helt supert med barn, da sover de jo mesteparten av turen! Den største utenom-planen-opplevelsen vi hadde var vel da jeg oppdaget at jeg hadde sovnet i flysetet mens jeg ammet minstemor, og det hadde visst minstemor selv gjort også. Så da jeg våknet igjen satt jeg så fint ved siden av midtgangen med den ene puppen hengende til full beskuelse for de forbipasserende. Haha, godt det i det minste var dempet nattbelysning på flyet! Min kjære trøster med at han ikke så det, og han satt på andre siden av midtgangen ;)

Nå skal vi nyte en rolig påske og forhåpentligvis komme oss tilbake i rute med sovingen. Hoho, vi har hørt rykter om at det kan være værre å snu tilbake denne veien.

Bildet tok jeg forøvrig av påskepynten til ett av husene litt borte i gata der vi bodde. Barna kommenterte påskeharene hver gang vi kjørte forbi, så da vi kjørte forbi for siste gang måtte jeg bare stoppe bilen og knipse et bilde ut av vinduet. 

1 kommentar:

Tidsklemmen Tidsklemmen sa...

Trenger du barnepass?
Vi er 6 jenter fra Foss Vgs som har startet opp ungdomsbedriften Tidsklemmen UB.Vi hjelper småbarnsforeldre med barn i barnehagen/barneskolen i Oslo Oslomed å hente barnet for foreldrene slik at de slipper rushtidsstresset og kan få fullført det de måtte ønske.
Vi har bred erfaring med tidligere barnevakter og har allerede flere fornøyde kunder. Er du interessert? Ikke nøl med å ta kontakt!
Send oss en mail eller besøk facebooksiden vår! Vi vil veldig gjerne hjelpe deg:)
Mvh jentene i Tidsklemmen

For deg som trenger litt ekstra tid