søndag 5. april 2015

Eggjakt


Vi har ikke pyntet til påske her i år, siden vi kom hjem fra ferie da påsken allerede var i gang. Men påskeegg måtte selvsagt barna få! Tante Hilde er ivrig på å kjøpe egg og innhold til barna hvert år, og i år var ikke noe unntak. Hun får riktignok ikke kred for å ha kjøpt påskegodis, siden påskeharen tar den fra henne. Men om barna leser dette om noen år, så kan jeg informere om at godiset kom fra tante! Tusen takk!


Eggene ble fylt med godis, en påske-kylling/hare, duplo/lego og smoothie, før de ble plassert i en søt påskekurv og gjemt i puteboksen på terrassen. Far i huset lagde en fin rebus, som mor gjemte rundt omkring i hagen - det første brevet i postkassa til lekehuset.


Barna var strålende fornøyd etterpå, og Ada lurte på om vi ikke skulle lete etter påskeegg i dag også. Hoho, nå er det ihvertfall ingen vei tilbake, nå må det bare bli påskerebus hvert år!


I dag har vi ikke tenkt så mye mer på at det er påske. Men vi har satt opp trampolina her og begynt å klargjøre for sommeren. Wee, tenk at det straks er vår!!

Ingen kommentarer: