torsdag 19. mars 2015

Orlando


Vi er vel fremme i Orlando. Reisen gikk fint, og det ser ut til at barna allerede har klart å snu døgnet uten noen store problemer. Vi var riktignok slitne da vi kom frem til huset i går kveld, men det må man regne med etter en sånn tur. 

Bilen og huset som er nærmest på bildet er vårt for den første uka. Huset har vi leid sammen med et vennepar og deres to barn. Vi bor på et resort område utenfor Orlando som er kjempefint. Her har vi et eget lite svømmebasseng, og det er et flott bassengområde samt lekeplass ett minutts gange fra huset. Perfekt for barnefamilier!Temperaturen er helt perfekt. Passelig varmt og deilig, men ikke så varmt at det blir ubehagelig.
Dagen i dag har vi brukt til å få handlet inn diverse matvarer og utstyr. Ellers så har vi slappet av, badet i lillebassenget vårt og vært en tur på det felles bassengområdet.


Storebror begynte å bli litt bekymret for om vi hadde penger til å gå på Disney World, siden vi måtte låne et par dollar av han til bompenger i går kveld. Men vi har lovet at det blir Disney World i løpet av uka, hoho.. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei
Dette ser jo helt fortreffelig ut! Og hils Daniel å si at det er bra at han passer på pengene sine;-) Tanteklem til alle