lørdag 21. mars 2015

Gatorland


Vi koser oss her i Orlando. I dag tok vi turen til Gatorland, for å se på alligatorer og diverse andre dyr. Vi diskuterte lenge om vi skulle dra på Seaworld eller Gatorland i dag. Siden det bare var jeg som var veldig ivrig på Seaworld, og det kostet fire ganger så mye som Gatorland, så ble det altså Gatorland som vant. Vi har ikke heelt utelukket Seaworld enda da, så vi får se hva det blir til. Men vi skal reise videre herfra på tirsdag, og vi har planer om å dra en langdag i Magic Kingdom (Disney world), så vi får se hva vi orker. Er det noen som har vært på Seaworld kanskje, som mener at vi ikke kan gå glipp av det? Haha, eller motsatt?


Barna syntes ihvertfall at det var stas med Gatorland, selv om det ikke var så mye action der. Det morsomste var kanskje å mate alligatorene med pølser.


Det var diverse andre dyr i parken også, blant annet litt forskjellige fugler. Flamingoene var nok de som barna syntes at var mest stas.


Ja, og så fikk vi wrestle med en alligator selv også, og det var selvsagt veldig spennende.


Minstemor satt for det meste i vogna si, og var fornøyd med å se på alt som skjedde rundt seg. Hun var sikkert litt skuffet over å ikke få sitte oppå en alligator, men vi får håpe at den skuffelsen er fort glemt. 

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Så moro! Jeg ville også dratt til seaworld om jeg hadde hatt muligheten. Men har aldri vært der, så ikke ta det som en anbefaling ;-)

Men, nå har jeg tenkt på det hver gang jeg har sett bilde av minstemor enten her eller på insta, de øynene hennes, de er helt magiske! Jeg føler hun er ei sånn som kan se helt inn i sjelen på folk, at hun har overnaturlige/synske evner og sånn. Det er noe spesielt med dem! Hun er veldig søt altså, blir bare litt trollbundet i tillegg :)

mona sa...

Takk for koselig kommentar! Ja, de øynene hennes er veldig spesielle. Lille vakre <3