mandag 16. mars 2015

Lang reise med små barn - håndbagasje


Ohlala, i morgen reiser vi til Florida!! Gjett om vi gleder oss!!??
Det har virkelig gått i ett de siste ukene, med mye jobb, mye sykdom og tur på fjellet. Jeg enda ikke pakket, men så snart jeg får ferdig dette innlegget, så skal jeg sette i gang. Det går jo fort å pakke, og jeg har selvsagt passet på at sommerklærne er rene og at barna har klær som passer.

Så hva pakker man i håndbagasjen med tre små barn på tur?? Nå har det blitt noen turer på oss etter at vi fikk barn, vi har blant annet vært i Australia og Thailand. Så vi er ikke helt ukjent med hva vi begir oss ut på. Og jeg tenker at uansett hva som skjer, så kan det vel ikke bli så mye verre enn hjemreisen vi hadde fra Thailand sist (banker hardt i bordet).

Barna har hver sin Trunki-koffert med hjul på, men Ada ville heller ha minni-mus samsonite kofferten som hun fikk til bursdagen sin. Disse koffertene blir med inn på flyet som håndbagasje.


I håndbagasjen pakker jeg selvsagt vanlige ting som ligger i stelleveska; bleier, våtservietter, ekstra skift og antibac (denne gangen går jeg for den alkoholfrie varianten, siden jeg sliter med litt håndeksem. Da er det kjekt med denne som ikke svir i hendene). I tillegg har jeg med ekstra skift til de to største, fulladede ipader m/hodetelefoner, tegnesaker, aktivitetsbøker til de eldste, litt snacks, smoothier, grøtpulver til minstemor, babydyne, nakkepute til barna, og antibac vaskeservietter til både hender og overflater. Ja, og kanskje jeg tar med en ekstra topp til mor selv også, jeg har nemlig opplevd å bli spydd på ute på reise før, og da kan det være kjekt å ha muligheten til å skifte..
Har jeg husket det viktigste da tro? Pass, lommebøker, kamera og telefon er selvsagt med til mor. Leselektyre til mor tror jeg vi dropper. Det er vel høyst tvilsomt at det blir tid til denslags, hoho.


Ja, og så har jeg vært så heldig å få låne en sånn her "Flyebaby" fra ei i barselgruppa. Jeg er spent på om den fungerer fint til minstemor. Rapport kommer!

Skriv om dere ser noe jeg har glemt som er lurt å ta med seg da vel!! Jeg titter selvsagt innom bloggen mens vi er på reise, så her kommer det forhåpentligvis rapport fra Disney world og annet moro.

Innlegget er skrevet i samarbeid med antibac.

2 kommentarer:

Mamma Marianne sa...

God tur! :)

Anonym sa...

Høres ut som du er godt forberedt! God tur og kos dere masse :-)