søndag 15. mars 2015

Åpning av lekehuset


Hurra, nå er våren her!!! Det ble lite planer på oss i dag, da de to minste fortsatt ikke er 100% etter ukens sykdomsrunde. Men siden det var så deilig vårvær ute, så måtte vi en tur ut i hagen. Hadde det ikke vært for at vi reiser på ferie nå (og at pappaen i huset jobbet i dag og to av barna ikke var helt i form..), så hadde vi nok begynt å finne frem hagemøbler og annet utstyr. Hvor herlig er det vel ikke når man kan begynne å klargjøre ute!!?


Men lekehuset måtte vi inspisere, og det sto like fint som det gjorde før vinteren. Vi skal nok vaske litt der inne når vi er tilbake fra ferien, og kanskje jeg får somlet meg til å pynte litt mer der inne også. Planen min var jo egentlig å få sydd en vimpelrekke og litt sånn for å pynte opp med. Vi får se hvor langt mor kommer i år ;) 

5 kommentarer:

Trine Orholm sa...

Åh! Jeg er så misunnelig på det lekehuset! Skikkelig fint! Skal prøve å få mannen til å bygge et her hjemme også! Må nok mest sannsynlig trå til selv, men det går vel fint :-)

Kirsti sa...

kjenner igjen et par svarte Hunters der. Tenk at det skulle gå så lang tid før de passet :-) Fine lekestua altså!

Anonym sa...

Hei Mona

Så fin Ada er i den nye ponsjoen,og hun koser seg i lekehuset.Det er utrolig flott😀Ja,nå er det snart ferietur for dere,og så må dere bare bli ordentlig frisk alle sammen❤️Vi snakkes i morgen.

God natt ! Klem fra Anne Mari.

mona sa...

Ja, jeg kan anbefale lekehus altså, Trine! Det er så koselig!!

Kirsti; hehe, tok litt tid, ja. Men vi brukte de i fjor høst også :) Veldig fine!

Takk, Anne Mari! Vi snakkes i morgen, ja :) Klem

Vigdis sa...

Den lekestua ER så fin! Vi skal forhåpentligvis planere uteområdet i sommer, og kanskje blir det lekestue her også! :)