onsdag 11. februar 2015

Treåring i huset


Hipp hurra for store-/lillesøster som fyller tre år i dag. Jeg vet at jeg sier det hver gang, men hvor i alle dager blir tiden av??
Adalille er en av de vakreste jeg kjenner, og har en sprudlende og morsom personlighet. Man hører ofte at barnet i midten ofte kan "glemmes" litt, og ikke får like mye plass som den eldste og den yngste. Men det blir nok ikke tilfelle her i huset..


Treåringen vår elsker "My little pony". Ellers så elsker hun å leke med alt av småting og nips. Hun pakker ting ned i vesker, kofferter og bokser, og drar det med seg rundt i huset her. Knerten er også en favoritt, såvidt foran Minni mus, Ole Brumm og Frost. Duplo, perler og tegning er også en slager. Ja, og lekematen må vi ikke glemme, det kokkeleres mye.


Treåringen vår er strålende blid, men sier også veldig tydelig ifra når noe ikke går hennes vei. Hun kan være noe tilbakeholden i visse sammenhenger, men er ofte frempå og uredd. Da jeg hentet henne i barnehagen her om dagen, og den største og skumleste av gutta i barnehagen ertet henne. Da ropte hun bare tilbake  "Hade på badet, (barnets navn) går i bleie...!". Haha, jeg pleier vanligvis å slå ned på sånne ting altså, men når hun erter han som mobber de andre, da klarte jeg ikke å la være å le (jeg håper ikke jeg blir sett på som en sånn mobbemamma nå altså).


Da jeg hentet den ferske treåringen i barnehagen i dag, så hun ut som dette. Hoho, det er bursdagsantrekket som de har i barnehagen. Barna kan få velge i noen forskjellige kroner og tilbehør, og dette gikk Adamor for i dag. Fin, eller hva??
Hun er egentlig ikke en sånn veldig prinsessejente, men som mange andre småjenter så liker også hun prinsesser. Hun var ihvertfall veldig fornøyd med dagens antrekk. Ja, og den krona som hun fikk til bursdagen sin (på bildet på toppen her) har hun snakket om i flere uker, etter at en av de andre jentene i barnehagen dukket opp med en sånn krone.

I bilen på vei til barnehagen i dag hadde vi forøvrig følgende samtale. Ada: "Mamma, jeg ser slottet ut av vinduet mitt!". Storebror: "Mamma, hun ser bare kirka!".

1 kommentar:

madeleine Wold øfsti sa...

For en herlig liten dialog! �������� de får sagt det. Viser den magiske siden av en 3 åring og en 5 åring. Herlig.�� klem madeleibe