søndag 8. februar 2015

"My little pony" kake


Som jeg nevnte i går, så skulle vi prøve oss på å lage kake til den kommende treåringen vår i dag. Hun har dilla på "My little pony" og hadde ønsket seg en kake med "Rainbow dash". Og som en av dere var inne på i kommentarfeltet i går, så tenkte vi å gjøre det enklest mulig.. Så her er det en sjokoladekake med marshmallows fondant og en ponny på toppen. Det ble selvsagt ikke like fint som det var inni hodet mitt på forhånd, men snart-treåringen selv var strålende fornøyd. 


Selve kaken gikk litt i oppløsning da vi delte den i to for å ha sjokoladekrem i midten, og vi trodde at fondanten skulle skjule det. Men det gjorde den altså ikke, så derfor er den noe ujevn. Haha, man kan jo late som at ponnyen står oppå et fjell kanskje?? Godt smakte den ihvertfall uansett!!

Vi feiret dagen hennes på forhånd i dag, ettersom fetterne og kusinen ikke hadde mulighet andre dager i uken som kommer. Og siden mormor og morfar allerede hadde invitert til middag, så tok vi med oss kaka over dit, enkelt og greit :)

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Den var jo kjempefin!

nullfiresyvni sa...

Den ble knallfin syns jeg. Et bra tips jeg skal ta med meg :)

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Kjempefin!

Anonym sa...

Jo, den ble knallfin, Mona! Og husk, unger bryr seg ikke om at ting skal være helt perfekt. Tenk å få en ponny på kaka, det er det hun ser. Det er alltid bra nok!
Klem fra tanteHilde