søndag 22. februar 2015

Husmorferie


Jeg er vel hjemme igjen etter en liten mini-husmorferie. I går morges satt jeg meg i bilen og kjørte til Norefjell. Der ventet fire gode venninner, hotellovernatting, slalom, sol, vin og masse god latter. Så utrolig deilig det er å kunne gjøre sånne ting innimellom! Jeg skjønner forøvrig ikke hvorfor jeg ikke er oftere i en slalombakke, for det er jo noe av det beste som finnes. Nå har jeg faktisk kjøpt meg nytt utstyr også(det gamle var fra 1990), så nå har jeg et håp om at vi skal komme oss oftere i en slalombakke i årene som kommer.

Barna har kost seg her hjemme sammen med pappaen sin, og minstemor har også vært en tur over gata hos mormor og morfar på overnatting. Selv om det er deilig å dra bort en tur, så er det jo utrolig koselig å komme hjem igjen til verdens fineste små! Storebror fikk dessverre feber i kveld, så i morgen blir det hjemmedag her med han og minstemor.

Ønsker alle en finfin uke!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mona.
Hyggelig at du har hatt en trivelig helg med vennene dine i Norefjell😀Det er godt med litt avkobling fra hverdagen. Fordi du fortjener det❤️Har prøvd å sende et bilde fra min altan,men det er hvis ikke kommet fram til Erling.Ha det godt,og Hils så mye fra meg .Varm klem fra jAnne Mari😀