søndag 25. januar 2015

Timeout


Denne uken har som vanlig flydd avgårde. Jeg har vært litt ekstra sliten denne uka, og så har jeg hatt mye på programmet, så da ble det en mini-timeout på bloggen her. På fredagen var storesøster hjemme fra barnehagen også, siden hun hadde feber og hoste.


I går sov barna hos mormor og morfar, mens kjæresten og jeg var i overraskelsesfest hos en venninne. Det er ikke så ofte vi er ute på sånne festeligheter lenger, så det var veldig gøy. 


I dag har vi stort sett tatt livet helt med ro. Barna har vært så heldige å få være med mormor på skitur, og så har de lekt med fetteren og kusinen sin.


Ellers har det gått noen netflix serier her når vi ikke har vært ute. Storesøster vil helst se på "My little pony" dagen lang, og kan vel navnene på alle ponnyene der nå. Haha, det er så festelig å høre en toåring som sier " åå, der er twilight sparkle!". Det har også kommet en ny netflix-serie "Pus med støvler", som storebror syntes at var spennende.

Helgen løp litt ifra meg her, så jeg utsetter trekkingen av giveawayen til i morgen.

Deler av innlegget er skrevet i samarbeid med Netflix. 

2 kommentarer:

Malin sa...

Hei!
Jeg har følgt bloggen din ganske lenge og tenkte det var på tide å legge igjen en hilsen :) Samtidig har jeg et spørsmål, jeg har en datter på 6 mnd som holder på å lære seg å krabbe, kunne du delt erfaringer om hvilket underlag/matte du brukte da dine barn skulle lære dette?

mona sa...

Hei Malin! Takk for kommentar :) Her hjemme har vi gjerne brukt en sånn gymmatte til barna før de har lært seg å krype, mens etter det er de gjerne over alt og lærer seg etterhvert å krabbe ute på parketten. Jeg tror forresten at de begynte å krype ute på parketten først også, husker ihvertfall at mellomste lærte seg å krype da vi var på ferie og hun lå rett på det glatte gulvet. Kan jo hende det er enklere å dra seg fremover når kroppen lett sklir på det glatte underlaget?
Her begynte vel førstemann å krype når han var 7-8 mnd tror jeg, selv om han sto i krabbeposisjon fra han var fire måneder. Mellomste begynte å krype før hun var 6 mnd, og krabbet på alle fire et par måneder senere.
Minstemann har begynt å skyve seg bakover, og ligger alle andre steder enn der jeg la henne fra meg for tiden. Jeg er spent på når hun begynner å bevege seg fremover!