torsdag 29. januar 2015

Stor jente


I dag hadde barna fri fra barnehagen, og vi tok turen til politistasjonen for å bestille pass til hele hurven. Flaks for oss, så kom vi inn med en gang, og slapp å vente. De som kom bak oss var nok litt mer misfornøyd, tenker jeg. Haha, det tar jo litt tid når tre små og en voksen skal ha seg pass. Dessuten hadde jeg selvsagt glemt å ta med fullmakt fra far, så den måtte vi ordne via mail i en fei. Heldigvis var det ikke noe problem, så vi fikk ordnet det vi skulle. Det hadde jo vært kjedelig å kjøre bomtur.

Etterpå tok vi turen via kjøpesenteret, og fikk handlet litt småtteri til lekerommet på Søstrene Grene. Nå er jeg ferdig med å male der inne, så i morgen får jeg forhåpentligvis tid til å sette ting på plass og ordne litt der inne. Jeg skal se om jeg ikke får tatt noen bilder, om jeg klarer å få det ferdig. Det blir ikke så fancy, men jeg tror det blir koselig og fint.

Det midterste bildet ble forøvrig passbildet til storesøster. Haha, se så fin da! Og hun ser plutselig så stor ut. Straks tre år..

4 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Herlig bilde!

HeidiCath-SuperMum sa...

Så søt! Husker fortsatt godt da jeg skulle ordne pass til mine. Femåringen hadde tusen spørsmål og minstemann skjønte ingenting. Men vi kom oss på tur! Riktig god helg til dere¨:)

Heidi

Thea sa...

Så flott topp hun har! Er det du som er den flinke strikkeren?

mona sa...

Takk, takk :) Thea, hun er så heldig å ha en flink tante som har strikket denne toppen. Veldig glad i den!!