torsdag 8. januar 2015

Permisjonslivet


Permisjonslivet blir liksom ikke det samme med tredjemann som det var med førstemann. Med førstemann koste jeg meg glugg, og var ute på trilleturer og andre koselige og sosiale ting hver eneste dag. Vi dro som oftest hjemmefra utpå formiddagen, og kom hjem til ferdig middag sent på ettermiddagen en gang. For et herlig liv!!

Jeg koser meg denne gangen også altså, men man får liksom ikke nytt det på samme måte når man har to andre som skal hentes og leveres i barnehagen, hus som skal holdes i orden, middag som helst skal lages (siden far oftest er sent hjemme for å begynne med middagen) og jobb to dager i uka. Men i dag har jeg nytt permisjonslivet, og mimret tilbake til tiden som bekymringsløs ettbarnsmor. Vi tok turen tilbake til gamle trakter i Oslo, sammen med en god venninne og hennes lille. Vi har trillet tur, drukket kaffe latté, spist sushi og bare kost oss. Herlig!!


Ja, og så har vi bestilt oss ferietur nå også. Florida it is!!!! Alle hjerter gleder seg!

3 kommentarer:

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Høyres ut som ein deilig dag!

Anonym sa...

Så herlig med slike dager! Kjenner meg godt igjen.. Har nr 3 på vei, eldste er 3 år. Kunne godt tenkt meg et blogginnlegg om ferieplanene, da jeg har veldig lyst til å reise til Florida selv men har tenkt at d er uoverkommelig med 3 barn under 4 år, så vil gjerne høre litt hvordan dere har tenkt det? Kanskje du har noen gode tips:-) hvor gamle er barna dine forresten? Og skal dere reise bare dere eller med flere?

mona sa...

Her i huset er eldstemann fem år (blir seks i mai), mens mellomste blir tre år om en måned. Jeg kan gjerne lage et innlegg om den planlagte ferien vår i løpet av neste uke :)
Vi reiser forøvrig med et vennepar som har to barn.