onsdag 14. januar 2015

Måha til baby

Etter tre barn har vi gjort oss noen erfaringer på hva som er kjekt å ha av utstyr til en baby. Her kommer tips til de tingene som vi har vært mest fornøyd med å ha.


Nr 1: Stokke Newborn. Den er rett og slett genial! Det er supert at babyen kan sitte på høyde med resten av oss når vi spiser. For ikke å snakke om når babyen begynner å spise selv, før den kan sitte i vanlig babystol. Vi hadde ikke denne til førstemann, men har ikke angret et sekund på at vi kjøpte den til andremann. Her har minstesøster sovnet mens resten av oss spiste middag. Det begynner å bli noen uker siden nå :)


Nr 2: Maxi Cosi Cabriofix med base. Hvis jeg skulle kjøpt bilsete til en baby i dag, så hadde jeg ikke vært i tvil. Denne er rett og slett super!


Nr 3: Om man skal ha en reisetrille, så er Babyjogger City Mini fantastisk! Så god å trille, så lett og så bitteliten når man slår den sammen. Jeg er ikke en sånn som eelsker alt av vogner, men akkurat denne reisetrilla har vi bare vært så utrolig fornøyd med!


Nr 4: Babybjørn vippestol. Ingen over, ingen ved siden av! Den er rett og slett genial! Alle våre barn har elsket å sitte og vippe i denne stolen her. Bena går i hundre og stolen vipper i full fart. Den eneste redningen om man har en baby som ikke vil ligge noe for seg selv, er ihvertfall vår erfaring.

Hva er deres erfaringer? Hva slags utstyr til baby kunne du ikke klart deg uten?

Og for ordens skyld - innlegget er ikke sponset.

8 kommentarer:

Kirsti sa...

Enig i alle dine. Babybjørn vippestol kommer høyt opp på min liste. Med Julia var jeg også helt avhengig av bilstoladapter en stund. Lekegrind også kjekt når man har fler enn et barn. Kirsti

Trine Orholm sa...

Har samme erfaringer som deg. Ikke prøvd den reisetrillen da. Ellers vil jeg også anbefale babynest. Det sydde jeg til minstemann her og har brukt det såååå mye! :-)
Ellers skulle jeg ønske meg en klokke som går saktere om det fantes, dagene og månedene flyr og jeg syns barna vokser og blir store aaaaalt for fort!

Anonym sa...

Babyjogger har jeg kikket på, men jeg har tenkt på den som en hverdagsvogn. Hva tenker du på når du sier reisetrille? Vil den ikke fungere som en hverdagsvogn? Spennende å høre dine tanker, siden vi ikke har testet den i bruk selv. Thea

mona sa...

Thea: Hvis jeg skulle hatt den til hverdagsvogn ville jeg gått for Babyjogger City Elite, som er større og mer robust. Vi har den også, og er godt fornøyd! Tenkte å lage et eget innlegg om vogner en dag snart, da jeg har fått forespørsel om nettopp det :)

mona sa...

Kirsti: Ja, lekegrind er også et must når man har flere barn. Eller om man har lyst til å gå på do i fred uten å bekymre seg for hva mini holder på med ;)

mona sa...

Trine: Den klokka der vil jeg også ha!!!! Og babynestet har vi også brukt veldig mye, og er godt fornøyd med :)

Anonym sa...

Mona, takk for svar. Ser jo nå at det er bilde av en mindre versjon. Tror det står City Elite i teksten, derfor jeg ble forvirret. Det er nemlig City Elite vi har ett på. Gleder meg til vogninnlegg :) Thea

mona sa...

Oops, ser nå at jeg skrev feil i innlegget, ja! Har rettet det nå :)