fredag 16. januar 2015

Floridaferie med tre små


Som jeg har nevnt, så har vi bestilt oss ferie til Florida. Hipp hurra, vi gleder oss sånn!! Storesøster har spurt omtrent hver dag om vi snart skal pakke kofferten - hun er klar! Og barna ble helt i ekstase da vi viste bilder fra Disney World. De gleder seg stort til å treffe Mikke Mus :)

Vi reiser direkte med Norwegian i mars. Oss og et vennepar som har to barn, en gutt på tre år og en liten frøken som er to måneder eldre enn vår minste. Den første uka har vi leid et hus på en resort hvor det er svømmebasseng, lekeplass, tennisbane mm. Dette ligger utenfor Orlando og ikke langt fra Disney World. Vi kommer til å leie bil på flyplassen som vi har hele ferien.

Den siste uka har vi tenkt til å bo ved kysten. Vi har ikke funnet det ideelle huset til den prisen vi ønsker enda, så vi leter fortsatt. Tips tas imot med takk, om det er noen som skulle vite om noe!

Vi har ikke planlagt hva vi vil besøke av de forskjellige parkene enda. Men det blir vel minst en dag eller to i Magic Kingdom ihvertfall. Sea World bør vi vel også få med oss, tenker jeg. Og så får vi se hva annet vi velger å besøke. Med tre såpass små barn orker vi ikke å farte rundt på sånne ting hver dag.

Spør gjerne om dere lurer på noe mer. Jeg kan jo skrive et litt mer utfyllende innlegg når vi nærmer oss, kanskje :) Vi gleder oss ihvertfall stort!!

4 kommentarer:

Karin sa...

Wow! for et flott ferievalg :)

Kirsti sa...

Kult! Dette blir stas! Det er virkelig morro å reise. Vi har brukt Ergobaby masse på tur. Eøly, søsteren til toby, , har lært oss å bruke den på ryggen. Da har både mari og julia brukt den. Har sikkert masse tips å komme med, etter denne lange reisen. Vi har hatt litt problemer med å få bred nok bil til 3 barneseter, men i Amerika er jo alt mye større. I dag er det 1 uke til vi er hjemme! Klem kirsti

Vigdis sa...

Hvordan har det vært på deres lange feriereiser før med snuing av døgn osv? Går det seg raskt til?
Vi har familie i USA, og har sååå lyst til å besøke de før de blir for gamle... Og vil at de skal hilse på barna. Men så stor tidsforskjell skremmer meg.... Tips?

Blir sikkert kjempemoro med florida da! God tur når det blir :)

mona sa...

Jeg synes at det har gått veldig greit å snu døgnet når vi har vært på ferie. Det blir kanskje annerledes når vi reiser motsatt vei av det vi har gjort tidligere? Når vi har reist til Thailand så har barna gjerne vært lenger oppe om kveldene, og så sovet lenger om morgenen, og det er jo egentlig deilig når man er på ferie uansett :)