mandag 5. januar 2015

Drømmen om sol og varme


Vi sitter og drømmer oss bort til varmere strøk om dagen. Dette er jo det siste året hvor vi har mulighet til å reise noe sted utenom høysesong. Til høsten begynner eldstemann på skolen, og da blir det brått veldig mye dyrere å reise siden man blir bundet til fellesferiene.
Og tro det eller ei, men denne turen har ikke skremt oss fra å reise langt med barn. Haha, nå kan jeg nesten ikke tro at det virkelig skjedde. Dessuten så kan man vel ikke ha SÅ uflaks flere ganger?? Da var jeg forøvrig gravid med minstemann også, noe som ikke kom frem i historien siden det ikke var offisielt enda.

Denne gangen vurderer vi å reise til Florida. Noen som har tips kanskje??

5 kommentarer:

Pia sa...

Har ingen Florida-tips, men støtter deg i reiseplanene:)

Carina sa...

Vi har vært i Florida to ganger i løpet av litt over et år - vi er storfornøyde! Vi reiste uten barn, men begge var veldig enige om at den dagen vi får barn er Florida et perfekt sted å reise.

Vi leide bil og tok den "obligatoriske" runden innom blant annet Disney World (som for øvrig er litt oppskrytt, men helt sikkert veldig høy for barna!). Vi bodde noen netter på et Disney-hotell i Orlando, og det var nesten enda mer gøy enn selve parken :)

USA er et fantastisk ferieland med uendelig mange muligheter, så anbefaler gjerne å dra! Dessuten er ikke flyturen over atlanteren så ille lang heller :)

Carina :)

mona sa...

Takk for støtten, Pia!

Carina: Så bra!! Har hørt flere som synes at det er et supert reisemål. Spørs om vi ikke bare må bestille altså :) Takk for innspill!

Karianne sa...

Sitter å tenker på det selv jeg, har så lyst. Og faktisk Florida står høyt, er en reportasje derfra nå i siste foreldre og barn. Les det

Anonym sa...

Mina har vel god erfaring med Orlando?
Misunner dere lang og god ferie! Uten sykdom ;)

klæm fra Marianne og guttan i Larvik