onsdag 19. november 2014

Tremånederskontroll


I går var det på tide med andre kontrollen på helsestasjonen, inkludert de første vaksinene. Minstesøster er nå 5625 gram og 61 cm lang. Hun har bare lagt på seg litt over 500 gram siden seksukerskontrollen, så helsesøster ønsket at vi skulle komme inn for en ny kontroll om litt. Selv tror jeg at det bare er fordi hun sover mer om natten nå, og at hun er mer i bevegelse når hun er våken. Forhåpentligvis så har hun bare funnet sin plass på skalaen, og vil følge den fremover! Hun er ihvertfall blid og fornøyd, og utvikler seg fint ellers.


Vaksinene gikk fint, og hun har ikke fått noen reaksjon i ettertid.

I dag har vi hatt koselig besøk av tante Hilde og kusine Vilde her. Det var første gang de fikk hilse på Nora, så det var veldig koselig. Det er synd at en del av familien bor så langt unna! Men heldigvis så er det ikke alt for lenge imellom hver gang vi får besøk allikevel!

2 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Hm. Nå ville den ikke igjen. dette pop opp vinduet.

Så søt hun er lettere henslengt. Syns det er så mye styr med vekt. Jeg mener det oftere stresser mødrene. Ser i alle fall det på vår barselgruppe blant førstegans særlig.

Vi skal på 5 mnd kontroll i dag, og jeg mistenker lav vektøkning men at hun har strukket seg ganske mye...

Anonym sa...

Heia
Det var så utrolig koselig å være i lag med alle ungene og dere!! Veeldig synd at vi bor så langt borte, ja.... Heldigvis har vi bildene og "blogginga" di, MammaMona. Det setter vi pris på.
Klem til alle gullungan fra TanteHilde