fredag 14. november 2014

Levende dukke og vinner av merkelapper


Haha, jeg ler sånn av barna her i huset innimellom. Storesøster elsker å leke med lillesøster, og får henne gjerne med på leken selv om minstemor ikke alltid vet det selv. Her om dagen fant jeg henne i lekegrinda, sovende og med storesøsters heksehatt på hodet. Ellers så får hun ofte smake på diverse "mat" som storesøster har tilberedt, og hun får ofte "sverd" eller annet som storesøster har laget av lego.


Hun må ofte finne seg i å bli pakket inn i tepper eller være med inn i "hytta" som de eldste har laget av tepper og puter. Litt må man nok tåle som lillesøster til to. Og som en venninne av meg sa: "Hvilken liten jente har vel ikke ønsket seg en levende dukke??".

I kveld har jeg trukket en vinner av merkelapper fra dinmerkelapp.no. Random.org fikk som vanlig oppgaven med å trekke. Den heldige vinneren ble den første som la igjen en kommentar, anonym, som sa "Ja, jeg vil gjerne vinne :-)". Hvis noen kjenner seg igjen, så send meg navn og adressen din på mail!

3 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Nei denne popper ikke opp av seg selv hos meg og jeg får ikke melding om at pop opp er blokkert... Sleit du og med å kommentere hos meg sa du?

Her får lillesøster også hard medfart. Storebror vil gjerne ligge oppå henne, veldig skvist inntil i babygymmen eller gjerne sitte oppi vippestolen hennes. Da vi var på ferie i Spania fant jeg henne med en ostepopp i munnen. Storebror hadde fått med seg at vi har begynt med fast føde...

Anonym sa...

Heisann!
Usikker på om det kanskje var min kommentar som vant? Kan du sjekke om det er samme IPadresse?
Anne

mona sa...

Nullfiresyvni: Haha, sikkert godt med ostepopp! Forsvant den første kommentaren jeg skrev, da jeg skulle poste den. Jeg endret til denne popup utgaven, da den visstnok skulle være lettere å kommentere op om man er inne fra mobil/nettbrett. Men er visst vanskelig for noen uansett hvilken jeg velger.

Anne: Vet ikke om jeg får sjekket det. Men om det ikke er noen andre som melder seg i løpet av noen dager, så er det sikkert din! :)