mandag 27. oktober 2014

Ny samarbeidspartner


Kjenner dere til nettbutikken Lille Vanilje? Jeg kjenner godt til nettbutikken, og synes at de har veldig mye fint, mest barneklær men også klær til dame og interiør til barnerommet. Dessuten så vet jeg at de er seriøse og at man får god service om det skulle være noe. Derfor var jeg ikke i tvil da jeg fikk en forespørsel om samarbeid.


For småbloggere som meg, så kommer det jevnlig forespørsler om sponsing. Min mor får hetta hver gang hun hører at jeg har fått noe sponset, og snakker om disse bloggerne som får skattesmeller. Derfor har jeg selvsagt sjekket reglene, og i min skala regnes bloggen som hobbyvirksomhet. Bare så det er nevnt, så kan mamma sove bedre om natten. Haha!


Men nå er det også sånn at jeg ikke ønsker at bloggen skal være full av reklame. Derfor har jeg også takket nei til ganske mange forespørsler, og takker bare ja til ting som jeg gjerne ønsker meg eller som jeg "brenner" for. Og jeg markerer selvsagt alt jeg skriver om som jeg har fått gratis som "sponset".


Denne gangen har jeg fått et nydelig antrekk fra Aya Naya Mini til minstemor. Og jeg er SÅ fornøyd!! Det er litt stort enda, men ikke større enn at vi kan begynne å bruke det. Buksedressen finner du her, mens bodyen finner du her. Nydelig, eller hva?


Den jakken hun har på seg her er forøvrig også fra Lille Vanilje, og i merket MeMini. Den var jeg så heldig å få i barselgave av noen søte jenter, så den er ikke sponset altså. Men det er en favoritt her i huset, så jeg syntes at jeg måtte vise frem denne også :)

Jeg kommer til å gjøre mer i samarbeid med Lille Vanilje fremover, og dere skal ikke se bort ifra at det kan dryppe en rabattkode eller to på dere lesere også etterhvert.
Ps: Nå tilbyr de også gratis frakt :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Er det noe rabatt kode man må oppgi får gratis frakt?? Kunne ikke se det stå noe om det på siden dems

mona sa...

Det skal komme opp forskjellige alternativer for sending når du kommer til utsjekk. Da kan du velge billigste sendemåte, som skal være gratis. Om man ønsker å være sikret ved at pakken kan spores, så koster det vanlig frakt. :)

Anonym sa...

Det vakre lille mennesket! Jeg må innom bloggen din hver dag, MammaMona.
Klem fra tanteHilde