torsdag 30. oktober 2014

Har dere begynt å tenke på julekalenderen? Tips kommer her!


Her har jeg såvidt begynt å tenke på julekalender. Hvert år har jeg tenkt at "til neste år blir det bare Legokalender!!" Men så er det jo litt hyggelig med disse pakkekalenderene da, og jeg husker at jeg elsket det selv som barn. Så i år som i fjor, så blir det faktisk både pakkekalender og Legokalender på barna. Eller i fjor var det bare storebror som hadde Legokalender i tillegg, men i år har vi allerede Legokalender liggende klar til de to eldste. Hoho, nå hørte de bortskjemte ut! Vi får se om vi lager en løsning hvor de får pakkegave annenhverdag kanskje. Minstesøster får nok vente litt med noe kalender, hun skjønner jo ikke noe av det i år uansett.


Siden jeg ikke er glad i alt for mange leker som ligger og slenger rundt i huset, så prøver jeg å finne på ting som enten er fornuftige eller som er "forbruksvare". Ting vi har hatt i kalenderen tidligere er f.eks. hårpynt, sokker med populære motiver, reflekser, lommelykt, aktiviteter, smoothie, klistremerker, tegnesaker, såpebobler, vaskeklut, en fin lue, votter/vanter, små figurer eller badeskum/badeleker.


Et annet godt tips er tatoveringer! Her i huset elsker ihvertfall barna tatoveringer, så det er en populær gave som også er forbruksvare. Nå har vi vært så heldige å få noen tatoveringer fra BoldStatements.no Barna fikk to tatoveringer hver her om dagen, og så har jeg spart unna noen som de skal få i julekalenderen sin.


Har du lyst på noen tatoveringer? Kanskje du også har lyst på noen til barnas kalender? Legg igjen en kommentar på innlegget her, så trekker jeg en vinner om litt. Og skriv gjerne hvilke tatoveringer som hadde vært mest populære hos dine små!

Og som dere sikkert skjønte, så er deler av innlegget skrevet i samarbeid med BoldStatements.no ;)

Ja, og så har jeg trukket en vinner at et sushisett fra Godfisk. Det ble "Anonym" som skrev: "Jatakk! :-) Nå fikk jeg skikkelig lyst på sushi altså...." Send meg adressen din på mail, så kommer det en liten pakke i posten om litt!

7 kommentarer:

Linda sa...

Takk for gode tips, jeg pleier å ha pakkekalender og lar barna få hver sin dag(har 4 barn) pluss at de har en sjokoladekalender hver i tillegg for å unngå sure miner på de dagene de ikke får pakke;)

Tattoos er veldig populære her, så ja takk veldig gjerne♥

Bente sa...

Mange gode tips, takk! Her i huset har vi pakkekalender, det har vi hatt siden hun var to. Siden vi har et barn blir det pakke hver dag :-) Vaskekluter var noe av det som var mest poppis i fjor :-) Tattos har vi ikke prøvd ennå, men jeg tipper at noen små monster hadde blitt kjempepopulære!

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Åja, vi er gjerne med! I år er første året ungane har ferdigkjøpte kalendere, etter eige ønske. Det er kosleg med heimelaga pakkekalender!

Line sa...

Jeg har veldig lyst på en til meg selv, jeg! Den helt til høyre i det nederste bildet :)

Reidun sa...

Jeg har en 4 åring som hadde blitt superglad for dinosaurtatoeringer!

birgitte sa...

http://boldstatements.myshopify.com/collections/colour/products/butterflies Disse hadde nok jenta i hus likt veldig godt :)
Guttungen hadde nok likt piratene http://boldstatements.myshopify.com/collections/text/products/pirats

bk_bv@hotmail.com

Siri sa...

Tatoveringer er alltid en slager! Alle figurer er like aktuelle her i huset! :-)