søndag 21. september 2014

Dugnadsøndag


Nå er det tre år siden vi flyttet inn i huset vårt. Jeg må innrømme at vi ikke har vært på en eneste dugnad før nå.. Ikke fordi vi ikke har hatt lyst til å bidra, men fordi det ikke har passet eller fordi vi rett og slett har glemt det. Men jeg tror vi har vært de eneste som har klippet og ordnet litt på lekeplassen som er nærmest oss innimellom, så vi har da bidratt litt allikevel.

I år sitter jeg i styret i vellet her, så da var det ingen unnskyldning for å snike seg unna. Erfaringsmessig så er folk lite villig til å sitte i styret i sånne organisasjoner, men da har man jo heller ingen mulighet til å påvirke hva som skal gjøres. Her hvor vi bor har det vært flere som har irritert seg over at vellets midler har blitt brukt i en annen ende av boligfeltet, siden de som har sittet i styret stort sett har bodd der. Derfor har noen av oss i denne enden av boligfeltet engasjert oss, sånn at vi kan være med å bestemme hva vellets midler skal gå til.


På dagens dugnad la jeg inn ønske om å være på lekeplassen nærmest oss, siden det er den vi bruker mest i nærområdet. Den har vært veldig gjengrodd, og i år har vi bare klippet der en gang. Så det var nok å ta seg til. Etter fire timers jobb var vi faktisk ikke helt ferdig med alt vi ønsket å gjøre, så det blir nok en liten økt til om litt.

Etter dagens økt var vi riktig så fornøyd med oss selv, det føles deilig å få brukt kroppen litt og gjøre en innsats for fellesskapet. Dessuten er det jo så mye koseligere når det ser litt pent ut rundt oss, eller hva??

Ingen kommentarer: