onsdag 13. august 2014

It`s a girl!!


I dag var dagen kommet. Da jeg våknet i morges, etter en særdeles urolig og dårlig natt, lurte jeg på om det kunne være noe på gang. Jeg ba derfor far i huset om å drøye det litt med å dra på jobb, for å se om det ville ta seg opp litt.


Og det viste seg å være et godt valg. Nå sitter vi her med verdens fineste bittelillesøster, og koser oss. Fødselen var hard på slutten, men gikk veldig fint. En stor takk til vår flinke jordmor på Ullevål ABC!!


Mer utfyllende fødselsrapport kommer senere. Nå må jeg konsentrere meg om etterrier, begynnende såre brystvorter og kos med verdens fineste. 

14 kommentarer:

Mariann sa...

Så nydelig!! :) Gratulerer!

Nemo sa...

Gratulerer med søte bittelillesøster!

Anonym sa...

Nydelig jente. Gratulerer så mye! Gleder meg til baby-blogginnlegg fremover. Hilsen fast leser. :-) (Helt siden Ada ble født..artig!)

Aleksandra Haugen sa...

Gratulerer så masse! Ho er nydeleg!

Anonym sa...

Kjære Mona. Så nydelig hun er,og du ser så flott ut,skulle ikke tro at det er bare noen timer siden du du fikk lille vennen til verden. Ha en god natt alle tre det fortjener dere. Stor klem fra ho bestemor i Vadsø

Anonym sa...

Gratulerer med nok et nydelig barn! Det har vært så gøy å følge deg gjennom graviditeter og barnefødsel, er glad for at du er så flink til å dele både bilder og hverdagsliv! Lykke til som trebarnsforeldre <3

nullfiresyvni sa...

Gratulerer så mye, Mona (og til resten av gjengen din også). Hun er jo helt perfekt. Veldig glad for at det ble ABC på meg denne gangen også. Håper du kom deg greit gjennom natten med etterrier. Gleder meg til å høre mer om hvordan det gikk.

Klem

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Helledussen kor søt da! Gratulerer til alle saman!! Bra jobba mor!!

Signe sa...

Gratulere så mye. Kos med en liten prinsesse til.

Pia sa...

Gratulerer så mye med ei flott datter!

Anonym sa...

Gratulerer!

Anonym sa...

Gratulerer så masse med den bittelille

Mamma Marianne sa...

Ååå, for ei nydelig jente! Gratulerer så mye :):)

Susann Englemamma sa...

Gratulerer så mye :)