torsdag 14. august 2014

Hjemreise


Vi vurderte lenge om vi skulle være lengre på barsel denne gangen, siden det sannsynligvis ikke blir så mye hvile her hjemme med to små fra før. Men etter nøye overveielse fant vi ut at vi allikevel hadde lyst til å reise hjem i dag. Man hviler tross alt bedre hjemme hos seg selv, og så er jo barna i barnehagen på dagen!


Vi måtte selvsagt ta obligatorisk bilde utenfor sykehuset. Da jeg så meg i speilet på barselrommet vårt følte jeg at jeg ikke så så aller verst ut for å nettopp ha født. Men da jeg fikk se bildene fra utenfor sykehuset skjønte jeg at sannheten var en annen.. Haha, men dette var fint nok til å dele ;)


De første som fikk hilse på lillesøster ble mormor, morfar og barnas yngste fetter. Vi svippet innom hos min bror, hvor mormor er dagmamma om dagen. Deretter kjørte vi hjem og slappet litt av, før far i huset hentet de spente storesøsknene i barnehagen.


Gjett om de var spente på å se babyen??! Selv om lillesøster ved frokostbordet i morges skal ha nektet for at babyen hadde kommet ut av magen til mamma.. Lillesøster var forøvrig rask med å legge kosebamsen til babyen midt oppå ansiktet til den lille. Og litt senere la hun teppet over hele ansiktet. Best å følge med i tiden som kommer, ja!


Babyen hadde vært så snill å ta med seg en liten gave til hver av storesøsknene sine, og det var veldig populært. Storebror skjønte imidlertid at det måtte være noen andre som hadde vært ute og kjøpt gavene.


En litt kjipere nyhet var det da vi fant ut at det er planleggingsdag i barnehagen både i morgen og på mandag. Oh my, vi som tenkte at vi skulle få et par rolige formiddager her sammen før far i huset skal tilbake på jobb. Jaja, da er det bare å kaste seg inn i den nye hverdagen som trebarnsforeldre...

Ellers så er lillesøster stort sett rolig og fornøyd, og vi nyter tiden. Vi har ikke bestemt navn enda, men det kommer nok om ikke alt for lenge. 

3 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelig! Gratulerer så mye.

Alle bildene var flotte. Favoritten er nok det der storesøsknene lener seg over lekegrinden :)

Hilsen en bittelitt verpesyk leser

Vigdis sa...

For et nydelig bilde av alle tre ved lekegrina! Åh, så herlig! Og så søt en liten bylt! Gratulerer så masse til dere all!

mammatiltogutter sa...

Du ser fantastisk ut !!! Så fine bilder, kos dere masse med lille baby :)