søndag 17. august 2014

Barseltid


Mange lurer på hvordan det går her i heimen. Jeg kan melde om at det går strålende. Vi har hatt besøk av tante Silja og Jørn i noen dager, og har kost oss med det. De har vært så snille å ta med seg storesøsknene på lekeland, og har avlastet oss sånn at vi har kunnet slappe litt av. 


Bittelillesøster er foreløpig veldig rolig, og sover mye. På dagtid kan hun sove mange timer i strekk, og er stort sett bare våken imellom måltidene. På natten derimot har hun styret mer, og er en del våken. Merkelig nok, så tar hun også smokken litt innimellom på dagtid, men på natten vil hun ikke ha den i det hele tatt. Men det går seg vel til etterhvert!


Vi får mange spørsmål om vitale mål. Bittelillesøster ser ut som en god plugg på de fleste bildene, men hun er ikke så stor som hun ser ut til. Ved fødselen veide hun 3607 gram, og var 51 cm lang. En halvkilo større enn sin storesøster, men bittelitt mindre enn sin storebror.


Hun har enda ikke fått noe navn, men vi har noen forslag oppe til vurdering. Og selv synes vi at hun er en blanding av storebror og lillesøster, men så har hun også noen trekk som er helt nye. Veldig fin er hun ihvertfall, og vi prøver å nyte denne dyrebare tiden så godt vi kan. Det er jo ikke noe som er bedre enn å kose med sin egen lille nyfødte baby??!!


3 kommentarer:

Pia sa...

Hun er nydelig! God og rund!

Susann Englemamma sa...

Nydelig lita frøken! Og så flotte storesøsken:)

lammelaartanker sa...

Gratulerer så mye som trebarnsmor!

Flotte bilder som vanlig.

Håper du er i god form.