onsdag 2. juli 2014

Gravidbilder


Jeg tenker stadig at vi må få tatt flere gravidbilder. Spesielt noen hvor barna er med. Men tiden går jo bare alt for fort. Av og til søker jeg litt rundt på gravidbilder for å finne litt inspirasjon. I dag kom jeg plutselig over et kult bilde på instagram, og fant ut at jeg måtte få tatt et lignende bilde. Så i ettermiddag øvde vi oss i stua her, og nå er planen å få tatt et sånt bilde når vi er i Nordnorge om en ukes tid. Hoho, vi får se om vi får det til sånn som jeg vil ha det. Og jeg kan si så mye som at det var MYE vanskeligere å komme seg opp i den posisjonen der med mage...

Har du kanskje noen gode tips til kule eller fine gravidbilder??

Jeg vet at mange sliter med å få lagt inn kommentarer på innleggene mine. Jeg aner faktisk ikke hvorfor det er sånn. Noen sier at de får det til etter flere forsøk, mens andre får det til om de prøver en annen nettleser eller bytter fra ipad/mobil til pc. Jeg har fått tilbakemeldinger på det samme problemet mange ganger før, og synes jo at det er litt kjipt at folk som har lyst til å legge igjen noen ord ikke klarer det. Om noen som også bruker blogger har svar på en løsning, så gi meg gjerne en tilbakemelding!

6 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld.Mona. Du er så utrolig sprek,jeg skjønner ikke hvordan du greier dette. Ja,det er nok slik at du alltid har vært i god form.
Det blir hyggelig å komme til Bogen,og Daniel og Ada får kose seg med mormor og morfar.
Ha en flott ferie,og kos dere masse. Hils Jens og Reidun fra meg. Stor klem til dere alle fra Anne Mari

lammelaartanker sa...

Neidu, den stillingen hadde vært umulig for meg, selv uten gravidmage. Har dessverre ingen forslag til kule gravidbilder, men synes det er veldig flott med bilder av mors mage og barn som holder rundt.

Ellinor sa...

Haha, nei det der hadde jeg ikke fått til gravid eller ikke :-p
Bruker du pinterest? Der ligger det masse hvis man søker på pregnant eller materinty photos feks. Men er ganske mye som blir veldig klisje da.. Har lyst å få tatt noen gode bilder jeg også, er ikke så lenge siden jeg fikk mage men tenker den er finest nå og frem til sånn uke 34 eller noe? Vet jo aldri da, hehe.

Mamma Marianne sa...

Wææ, det der hadde jeg aldri klart, gravid eller ei ;) Men utrolig stilig bilde! :)

Anonym sa...

Ehhhh, skal man gjøre sånne oppned stillinger når man er preggis da? Jeg har jo vært temmelig mye på yoga siste ukene og alle yogalærerne har sagt til meg at jeg ikke må gjøre skulderstående og andre oppned posisjoner.... Men vet da søren jeg:) Karianne

nullfiresyvni sa...

Det der klarer jeg ikke uten mage en gang.

Bruker man ipad/iphone klarer i alle fall ikke jeg å kommentere via bloglovin eller safari. Kopierer alltid lenka over i chrome. Litt pes, men har ikke funnet en bedre løsning.