mandag 30. juni 2014

34 uker


Herlighet, nå synes jeg at tiden går litt vel fort her. Plutselig så er det bare seks uker til termin - SEKS uker!! Førstemann ble født ni dager før termin, mens nr to ble født fem dager før termin. Denne gangen har jeg lagt inn bestilling på fødsel 8. august, altså fire dager før termin :P Hadde det ikke vært kjekt om man kunne planlagt etter en fast dato??!

I dag har jeg funnet frem litt (Eller litt mye.. For å si det sånn, så kommer ikke den lille til å lide noen nød på klesfronten. Og enda har den ikke fått et eneste nytt plagg) klær i størrelse 50, som er lagt frem til vask. Både små jenteklær og små gutteklær er funnet frem, sånn at vi er forberedt på begge deler. Jeg er egentlig ikke stresset med å få ting klart enda. Men jeg tenkte at det kunne være lurt å begynne litt i det små, man vet jo aldri..

Ellers så er ikke formen så aller verst om dagen. Bekkenet kan ikke sammenlignes med da jeg var ute og jobbet hos pasientene. Nå kjenner jeg bare vondter i det om jeg har vært uforsiktig og løftet for mye eller f.eks. vært ute med støvsugeren.
Det som er mest plagsomt nå er at jeg får melkesyre og blir anpusten så snart jeg går i en trapp eller opp en bakke, at jeg er tett i nesa hver eneste kveld, halsbrann, hender som dovner bort (men jeg tror ikke at det er like ille som i mine forrige svangerskap), kramper i bena, dårlig søvn og ellers at det meste er tungt. Bortsett fra det, så kan jeg ikke klage - heldigvis.
Haha, det hørtes kanskje ut som om det var akkurat det jeg gjorde!? Men det er jo tross alt sånn at disse svangerskapene fører med seg mange slitsomme småplager. Jeg er dessverre ikke av de som utelukkende synes at det er koselig å være gravid. Da jeg var gravid for første gang ble jeg tatt litt på sengen av det, siden jeg alltid hadde trodd at det skulle være så koselig. Sannheten er vel, i mine øyne, at det er mer slitsomt enn koselig. Men det skal man liksom ikke snakke så høyt om.. Heldigvis så er jo premien i etterkant helt klart verdt det!!! Og siden dette høyst sannsynlig er mitt siste svangerskap, så prøver jeg å nyte det så godt jeg kan.

Mange lurer på om vi har begynt å tenke på navn enda. Det har vi ikke.. Vi snakker stadig om at vi må sette oss ned og titte på det, men foreløpig har ikke tiden strukket helt til enda. Men jeg lover at barnet skal få et navn - ihvertfall før det begynner på skolen ;)

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Hei :)
Møtte deg på senteret for noen dager siden da jeg var med Mina, så måtte inn å kikke på bloggen din :)
Veldig fin blogg du har! Og nydelig mage. Jeg har litt lenger enn deg igjen da, føles som en evighet, hehe. Heller ikke blant dem som syns det bare er koselig og fint å være gravid, så kjenner meg godt igjen der.

Hilsen Ellinor

mona sa...

Hallo!
Takk det samme :) Og takk for hyggelig hilsen!