lørdag 28. juni 2014

Yey!!


Hoho, jeg dro til bilforhandleren igjen i dag jeg - og kjørte ut derfra igjen med denne herligheten. Og ikke nok med det, jeg fikk kvittet meg med Ford Focus - problemet vårt også. Jeg fikk ikke så mye for den, men jeg fikk det vi hadde bestemt oss for at vi måtte ha. Og så slipper vi jo jobben med å prøve å selge et reparasjonsobjekt også. Herlig, herlig!!

Takk for tips her inne forresten!! Jeg ser at mange her anbefaler volkswagen. Jeg har imidlertid fått snakket med flere som har denne Peugeot 5008 bilen, og som er superfornøyd. Og siden vi da hadde en god følelse på denne og likte den så godt, så hoppet vi like godt i det. Så får vi krysse fingrene for at vi ikke angrer på det senere ;)

I morgen skal vi ut på langtur også, så da får vi virkelig prøvd den. Jeg titter innom i morgen kveld med oppdateringer på hva vi har gjort. Jeg kan si så mye som at både store og små gleder seg!!

1 kommentar:

nullfiresyvni sa...

Herlig. Er så deilig med ny bil. Har en kompis som jeg så kjøpte akkurat samme i går så da er det nok et sikkert kjøp (sikrere enn denne lille 307 i alle fall) ;) Grattis!