torsdag 12. juni 2014

Orange Is the New Black


Hoho, er jeg ikke fin i de nye antrekkene mine?? Her om dagen fikk jeg en pakke fra Netflix. Jeg kunne ikke helt skjønne hva det var de skulle sende til meg nå. Inni pakken lå det morsomme "Orange Is the New Black" effekter. Dette er en populær serie hvor sesong 2 nettopp har blitt tilgjengelig på Netflix.

Jeg skjønner jo at jeg bare MÅ se på serien nå, helst i min nye outfit. Noen som har sett den kanskje, og kan anbefale den??

I omtalen står det: "Denne tragikomiske originalserien som utspiller seg i et kvinnefengsel, kommer fra skaperen av Weeds. Piper Chapmans ville fortid innhenter henne, og hun blir arrestert og dømt til straffesoning i en føderal anstalt. For å betale tilbake samfunnsgjelden bytter Piper sitt komfortable liv i New York med en oransje fengselsuniform, og finner uventede konflikter og kameratskap blant en gruppe eksentriske innsatte."


Barna syntes forøvrig at jeg var kjempefin i den nye dressen min!

Og ja, innlegget er skrevet i samarbeid med netflix. 

4 kommentarer:

Line sa...

:O Som en som elsker OITNB må jeg bare si at jeg er supermisunnelig på den freshe outfit'en din. Spesielt hettegenseren!

Anonym sa...

Orange- og like flott som alltid! Hilsen TanteHilde

Anonym sa...

Hei.
Jeg lurte bare på hva du måtte gjøre for å få disse tingene fra Netflix og hvordan?
Du ser forresten helt strålende ut :)

mona sa...

Takk, takk :)
Jeg ble kontaktet av Netflix for noen mnd siden med spørsmål om jeg ville bli med i deres "Stream team". Det vil si at jeg får visse goder, mot at jeg blogger om det :)