søndag 1. juni 2014

Filmkveld med femåringen


I går var barna ute på på båttur sammen med mormor og morfar, mens mor og far selv var ute for å prøvekjøre ny (brukt) bil. Ja, for vi må jo titte på ny bil nå som vi trenger plass til tre barneseter i baksetet.


Da de kom hjem fra båttur var storebror så trøtt at han sov leenge og vel på sofaen her. Derfor bestemte vi oss for å ha filmkveld sammen med storebror i går kveld, mens lillesøster ble lagt til vanlig tid.


Storebror syntes det var stor stas å få sitte lenge oppe sammen med mammaen og pappaen sin, og ble veldig fornøyd da han fikk servert diverse godsaker i tillegg. Han lurte på om vi ikke kunne ha filmkveld i kveld også, så han var tydeligvis fornøyd ;)

Storebror fikk velge film på Netflix, og valget falt på "The Blue Planet", "Open Ocean" -"Det er på havet det skjer – kampen mellom rovdyr og bytte – en verden der fiskene jaktes av delfinen. Få et innblikk i matvanene til delfiner, hvaler og andre arter."
Perfekt spenning for en femåring som liker å lese om rovdyrene i sjøen!

Deler av innlegget er skrevet i samarbeid med Netflix

4 kommentarer:

Trine Orholm sa...

Så koselig! Hørte om både båttur i går og tur til badeland (i Thailand?) da jeg leverte Wilhelm i dag. Hun er jo sååå flink til å prate nå! Rart at lille ville og Ada skal begynne på skolen samtidig, han kan liksom si mamma, pappa, Judy, "meje" og "ko" (sko) pluss et par andre lyder foreløbig... hehe! Det jevner seg vel ut etter hvert får man håpe! Ha en fin solskinnsdag! :-)

Karianne sa...

Haha, begynner å bli litt fotballfrue preg over bloggen din altså:) Sponset skitur til Trysil og videokvelder i samarbeid med netflix. Tror jeg må begynne å blogge igjen jeg, haha:)

mona sa...

Hihi, morsomt! Ja, hun er veldig flink til å prate. Hun prater mye om badeland og Thailand. Jeg tror hun mener stranda, vi var ihvertfall ikke på noe badeland i Thailand ;)
Ja, det er stor forskjell i utviklingen akkurat i denne alderen, om et års tid er de nok mer på samme nivå!

mona sa...

Haha, må jo ta med seg de godene som følger med (og som frister!). Bare å hive seg på igjen vet du, nå får du jo mer tid til rådighet igjen også ;)