søndag 4. mai 2014

Bilder fra gravidfotograferingen


Som nevnt, så fikk jeg min svigerinne til å ta noen bilder av meg da hun var på besøk nå. Mens min kjære tok kveldsstellet på barna kjørte vi jentene ut for å finne en passende location. Jeg tenkte det var kjekt å benytte sjansen mens hun var her, siden det er litt mer stess å dra ut med kjæresten og barna. Dessuten hadde jeg lyst til å få tatt noen bilder før jeg føler meg alt for tung og mens det fortsatt var hvitveis igjen ute.


Dessuten er det jo heller ikke dumt at min svigerinne også er flink med kameraet!! Eller hva?? Jeg synes ihvertfall at det ble en del fine bilder, som er koselig å ha for senere.


Det kan vel hende at jeg tar med min kjære og barna på enda en fotoshoot litt nærmere termin. Man får vel aldri nok av fine bilder?? Dessuten hadde det jo vært koselig å få med mann og barn på noen bilder også..

I morgen er det forøvrig tilbake i full jobb igjen. Jeg må innrømme at jeg gruer meg, og at bekkenet slettes ikke føles bra etter barnebursdagen i går. Men vi får håpe at jobben klarer å tilrettelegge såpass at det går fint. Wish me luck!

5 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Kjempefine bilder. Det er veldig hyggelig å ha etterpå. Spesielt når man faktisk føler seg litt flott!

Pia sa...

Kjempeflotte bilder!

Linn Gulbrandsøy sa...

Så fine bilder! Lysst å skrive kamerainnstillingene på bildene over? Brukte dere blitz eller reflektor her? Syns utebilder er vanskelig :P

mona sa...

Tusen takk! Skal se om jeg rekker å titte på innstillingene i morgen kveld. Men tror jeg satt blenderen på 3.2 og iso på 400. Så stilte svigerinnen min lukkertiden etter hvordan lyset falt i de forskjellige vinklene. Vi brukte ikke blender, men det hadde sikkert ikke vært så dumt! Har faktisk en bililg reflektor liggende som jeg ikke har fått somlet meg til å prøve enda. Føler nesten at man må ha med assistent om man skal få det til? Ihvertfall om man skal flytte seg litt rundt.. Var veldig fint lys når vi var ute da. Var ute såpass sent at solen sto veldig lavt på himmelen, og på det midterste bildet var solen akkurat bak en liten sky :)

Anonym sa...

Kjempefine bilder av deg!

Det som også er veldig fint er bilder av barna sammen med deg, der magen er midtpunktet. Veldig fine minner med slike bilder.

Hvis ikke jobben tilrettelegger slik du trenger, får du slå i bordet med litt statistikk. Arbeidsgivere skjønner tall. Lykke til!