mandag 5. mai 2014

Liten jente i stor seng


Så hvordan går det med toåringen i stor seng???
Jo det varierer, for å si det sånn. Hun har egentlig sluttet å sove på dagtid, men hvis hun av en eller annen grunn får seg en liten lur på dagtid, så blir det baluba når hun skal legge seg på kvelden. Da kommer hun løpene ut her x-antall ganger, like blid og fornøyd hver gang (og ikke alltid like fornøyd med å bli båret rett tilbake i seng). Men om hun ikke har sovet på dagen, da kan vi være så heldige at hun legger seg rett ned for å sove med en gang.

Om hun våkner på natten, så er det stort sett ikke noe problem å få henne til å legge seg tilbake i sengen. I natt var hun riktignok på vei ned i kjelleren før jeg fikk fatt i henne, og snakket om en eller annen bamse som hun skulle ha. Jeg tror kanskje hun må ha drømt?? Godt hun ikke klarer å åpne ytterdøren når den er låst enda!!


På fredagen hadde hun sovet litt i bilen, og da tror jeg hun kom ut fra soverommet sånn ca 40 ganger. Etterhvert kom hun med en bukse eller hendene foran ansiktet, tydeligvis i den tro at ingen ville se henne. Hihi, herlig eller hva?

Ingen kommentarer: