fredag 4. april 2014

Karneval - vikingfest


I dag har barna hatt vikingfest i barnehagen. Barnehagen valgte å lage en egen vri på karnevalet i år, og alle barna har laget kostymene sine selv. De har laget skjold, smykker, hodepynt og skjorter. Skjorten ble visst ikke med hjem i dag, så den fikk vi ikke med på bildet. Men den vet jeg at de har farget med bær og grønnsaker. Og i barnehagen har de bl.a. laget ett stort vikingskip som står inne på avdelingen.
Ifølge storebror har de spist noen spesielle rundstykker med smør, kokte grønnsaker og rømme ute i grillstua i dag. Det hørtes ihvertfall ut til å ha vært en fin dag!

På lillesøster sin avdeling hadde alle med seg hvite t-skjorter for litt siden. De har de selv fått male, og alle barna hadde på seg sine egne skjorter i dag. Lillesøster var ikke så ivrig på å bli tatt bilde av før skjorta skulle av da vi kom inn døra her, så det fikk vi visst ikke tatt ;)

Jeg synes at det var en super vri de gjorde på karnevalet i år! Da er alle barna like inkludert, og det er ingen press på foreldrene for å reise ut å kjøpe inn karnevalkostymer. Dessuten så er det jo veldig gøy for barna å kle seg ut i noe som de faktisk har laget selv!!

God helg ønskes herfra!

1 kommentar:

Susann Englemamma sa...

Så fin kostyme han har laget seg! Morsom vri ja:)