onsdag 5. mars 2014

Skal det være litt knekkebrødpizza??


I dag var vi invitert med til pizzabakekonkurranse for Leksands. Leksands slipper i disse dager nye knekkebrød i butikkhyllene her i landet. Knekkebrødene kommer i flere forskjellige varianter, og i dag lærte vi at vi også kan lage pizza av knekkebrødene.


Jeg klarte til og med å lure med meg min kjære på sitt aller første bloggtreff. Haha, han var litt skeptisk til å være med, men jeg tror han syntes at det var hyggelig. Dessuten så fikk han jo spise seg mett på deilig knekkebrødpizza! Jeg hadde jo stor tro på at han skulle dra i land seieren og vinne et års forbruk av knekkebrød også, men dessverre så var det en annen heldig vinner som stakk av med den premien. Litt urettferdig at matbloggere får være med på sånne konkurranser, eller hva?? ;)


Selv lagde jeg en variant med egenlaget pizzasaus, mozarella, oliven, pinjekjærner og ustekt parmaskinke på toppen. Jeg tenkte at jeg måtte lage den varianten jeg hadde aller mest lyst på, selv om jeg ikke kan spise parmaskinke som gravid. Så min kjære fikk spise restene etter mitt bidrag til konkurransen. Jeg er sikker på at den kom på andreplass (de avslørte nemlig bare førsteplassen).


Det er jo også veldig hyggelig å få med seg en stappet goodiebag etter en sånn kveld! Nå skal vi kose oss og smake på alle de forskjellige sortene med Leksands knekke i tiden som kommer. Jeg er sikker på at barna kommer til å digge pizzavarianten!

5 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Jeg hilste ikke på deg, men syntes det var overraskende godt ! Og absolutt et godt alternativ til travel mat som selv barna kan mekke

mona sa...

Var det du som satt på bordet bak ja!? Jeg tenkte faktisk at det var noe som så kjent ut med deg :) Fikk liksom aldri hilst på dere som satt bak der..

mona sa...

Og ja, enig med deg angående pizzavarianten!!

Anonym sa...

Dette fikk vi servert når vi var små, selv om utvalget av typer knekkebrød den gang var dårligere enn det er i dag. Det er lettvint og god mat! Og nå som det er blitt større utvalg av knekkebrødsorter i Norge, så kan jo alle finne seg en favoritt"bunn". Eller handle i Sverige hvor utvalget er enormt!

mona sa...

Oi, ikke dårlig! En mor som var forut for sin tid der altså.. Jeg hadde aldri hørt om det før :)