søndag 23. mars 2014

Halvveis


I dag er jeg faktisk halvveis i svangerskapet. Jeg skjønner ikke helt hvordan det skjedde, tiden går bare så utrolig fort. Når man er gravid med tredjemann rekker man liksom ikke å tenke noe særlig over at man er gravid, dagene bare går. Men jeg merker jo at klærne begynner å bli trange, og at magen vokser.

Andre trimester har så langt gått over all forventning. Man hører jo at andre trimester ofte er uten de store plagene, og at man har mer energi. I de to første svangerskapene følte jeg imidlertid ikke at jeg merket noe til dette, da jeg var mye plaget med bl.a. hodepine og bekkenplager. Men denne gangen går det etter boka her, og jeg føler meg i riktig så fin form om dagen. Jeg krysser fingrene for at det varer leenge!!

Jeg gikk på vekta i går for å se hvordan jeg ligger an foreløpig, og lå på ca 5 kg pluss. Jeg har jo lagt på meg mye i mine svangerskap, så jeg regner med at det blir en real vektøkning i månedene som kommer nå. Jaja, trilleturer og amming etterpå gjør vel nytta si denne gangen også, selv om jeg regner med at det tar lenger og lenger tid etter hvert svangerskap. Jeg merket ihvertfall stor forskjell etter nr to i forhold til etter førstemann.

Ellers så har vi ikke begynt med noen innkjøp eller annen planlegging i forhold til familieforøkelsen. Vi regner med at vi må kjøpe oss ny bil til sommeren, men ellers er det ikke noen store innkjøp vi har behov for. Vi har jo det meste liggende her fra før etter de to første. 

2 kommentarer:

Marthe Glimt sa...

Så fin mage du har, Mona :o) ... og halvveis allerede, tiden flyr jammen!

Pia sa...

Så spennende! Jeg synes jo Ada nettopp ble født...