lørdag 22. mars 2014

Tøybleier


Jeg fikk en forespørsel fra Bleiekompaniet om jeg kunne tenkt meg å prøve ut en nydelig tøybleie. Jeg har aldri prøvd tøybleier før, men har snakket med folk som er frelst og som sverger til tøybleier. Jeg husker jeg ble veldig overrasket da jeg var i praksis i Australia i 2005, og kom på hjemmebesøk til ei som brukte tøybleier til babyen sin. Hæ, tøybleier liksom??? Men siden da har det jo blitt skikkelig trendy med tøybleier, dessuten får man jo utrolig mange kule design på tøybleiene i dag. Så det er jo ikke bare av økonomiske eller miljømessige årsaker at folk bruker tøybleier til barna sine nå.

Jeg fikk prøve en Alt-i-ett Bambooty. Siden det er noen år siden jeg begynte å gå på do selv, så lot jeg minstemann i huset få prøve bleia. Nå føler jeg meg på langt nær som noen tøybleieekspert enda, men foreløpig kan jeg si at passformen er super, kvaliteten virker veldig deilig og den var veldig enkel å bruke. Nå har vi riktignok kun prøvd oss på tissebleier foreløpig.

Bleiekompaniet har forøvrig en egen facebookside også, den kan du finne her.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Siden vi er fulltids tøybleiebrukere, kan du bare gi bort bleier til meg! :P

Anneline ;)

Kirsti sa...

Søsteren til T bruker tøybleier. Skulle sett den bunken med bleier som måtte henges opp, tørke og brette HVER dag. Og det var til et barn, i tillegg til all den andre klesvasken. Men fine er de ��

nullfiresyvni sa...

Jeg syns det er så deilig enkelt med engangsbleier. Men så har jeg aldri prøvd tøybleier på lillemann så jeg skal vel ikke uttale meg ;) vet om flere som har begynt med det og så gitt opp prosjektet. Mend et er jo sikekrt superdeilig for små rumper å ha en mer naturlig polstring :)

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Vi brukte tøybleier på begge våre barn og anbefaler det utan tvil! Det er absolutt det som er best for barnerumpene! Også var begge bleiefrie før de var 2.5 år ;) Desse du har lånt var skjønne! Bæsjebleie - trill det rett i do (der bæsjen skal vere, ikkje innrulla i papirbleie), eller skyll den i do om det er litt klissete bæsj! :)