tirsdag 26. november 2013

Sykepleier her og sykepleier der


I sommer var vi så uheldig at vi fikk deler av ferien vår ødelagt, da min kjære fikk skulderen ut av ledd. Han hadde mye vondt etterpå, til tross for at de hadde fått dratt skulderen hans på plass. I ettertid har det vist seg at det var flere skader i skulderen, og i dag har han vært inne og operert den. Så nå må han gå med armen i fatle, og kan ikke bruke den i det hele tatt på fire uker. Etter dette blir det en lang opptreningsperiode. Så vi er veldig spent på hvordan det skal gå i forhold til barna. Det er jo ikke alltid lett å si til barna at pappa ikke kan hjelpe dem, og at pappa har vondt..
Heldigvis er vi så heldige at vi har besteforeldrene rett over gata her, og de er så snille at de har lovet å være barnevakt hver gang jeg jobber kveldsvakt eller helg fremover. Tusen takk, snille dere!

En annen ting vi er veldig spent på, er hvordan det skal gå når vi skal reise på ferie til Thailand på nyåret.. Men vi satser på å reise, og tenker at det blir fint når vi bare kommer frem :)
Foreløpig går det ihvertfall bedre enn fryktet, og han har hatt mindre smerter enn ventet. Vi krysser fingrene for at det fortsetter sånn!!

Bildet ble forøvrig tatt da han kom tilbake på hytta til tante Silja fra sykehuset i sommer. Vi hadde planlagt å feire bursdagen til han og tvillingsøsteren den dagen skaden skjedde. Det endte med at Erling tok seg ett glass vin før han gikk og la seg, mens tante Silja gjorde det samme etter å ha brukt halve dagen på å kjøre broren på sykehuset og vente der. Vi andre hadde det veldig hyggelig mens vi feiret de to som lå og sov da, så kvelden var ikke helt bortkastet :P

Ingen kommentarer: