torsdag 31. oktober 2013

Halloween


Jeg har hverken noen tanker om at Halloween er veldig ille, eller at det er helt fantastisk. Man hører jo at det er mange meninger om denne dagen ute og går. Jeg bare registrerer at det sannsynligvis har kommet for å bli, og at barna synes at det er veldig gøy. Så da er det jo hyggelig å gjøre litt ut av dagen, selv om jeg håper det er noen år enda til de vil ut og gå selv..

Storebror har lenge snakket om at han ville ha et gresskar, så da måtte vi jo kjøpe det. Det kombinerte vi med gresskarsuppe til middag - hørtes veldig smart ut, men det var ikke så lett å få ut nok fra gresskaret uten å partere det helt. Men vi fikk akkurat nok etter at mor hadde laget både ører og en åpning i bakhodet på gresskarmannen.

Etter gresskarsuppen dro vi til min bror og familien, hvor vi tok imot alle barna som kom og ringte på døra. Barna (utenom lillesøster, som fortsatt blir foret med frukt, bær og smoothie når andre spiser godterier) fikk også spist godt fra bøtta, og var meget fornøyd med dagen da de la seg i kveld. Så da er det bare å begynne å glede seg til jul ;)

Ingen kommentarer: