søndag 15. september 2013

Verdens fineste gave


Husker dere jeg nevtne at lillesøster fikk en fantastisk fin gave da vi var i Nord-Norge i sommer?? Gaven kom fra min kusine, som syntes at det var så trist at jeg ikke vant hovedpremien i julelotteriet til husfliden i jula i fjor. Der var nemlig hovedpremien masse fine strikkede dukkeklær, en dukkevugge og en dukke. Jeg syntes selvsagt at premien var helt fantastisk, og måtte bare kjøpe lodd.


Så nå har altså kusinen min brukt hele våren på å strikke masse fine små plagg til lillesøster i huset. Snakker vi verdens fineste gave??! Og verdens snilleste kusine!! Vi måtte selvsagt løpe på butikken og kjøpe en dukke i passelig størrelse så snart vi kom hjem fra ferien.


Og "babyen" er flittig i bruk her i huset. Lillesøster er f.eks. opptatt av at dukken også skal gå på potta, og begge barna passer på at babyen får vann fra flaska. Foreløpig er det mor i huset som står for påkledningen til den lille, men lillesøster er ivrig på å prøve seg.Noe av garnet som er brukt, samt mange av detaljene, er ting som har ligget igjen etter min egen mormor. Ekstra koselig å tenke på at mormor har sittet og jobbet med de samme tingene :)

Nå roper senga på meg her. Ny uke, nye muligheter! Ønsker alle en finfin uke!

2 kommentarer:

Inger Lise - TiddyMin sa...

Wow, for noen nydelige dukkesett! :D
Absolutt en flott gave.


Om jeg bare hadde hatt tålmodighet til å lage dukketøy. :)

TreTette sa...

Ååå...for et utrolig snilt stykke søskenbarn! Det er det jeg sier; nordboere er et fint folkeslag ;)