tirsdag 3. september 2013

Goodiebag


Hvem elsker vel ikke goodiebags??? Det har som nevnt blitt en tradisjon med velfylte goodiebags som utleveres ved avreise på jenteturene våre. Innholdet har vi fått gjennom folk vi kjenner, eller gjennom å kontakte leverandører og høre om de har noen vareprøver. I tillegg inneholder goodiebagen informasjon om reisemålet. Denne gangen forsøkte vi oss med en liten løgn om at vi skulle til Steigen i Nord-Norge, mens det virkelige reisemålet ble avslørt på siste side. Egentlig burde vi ha hatt noe annet på den siste siden, siden noen av jentene bladde nesten rett opp der for å se om det virkelig kunne stemme med Steigen ;)


Et viktig element i goodiebagen har pleid å være noe lesestoff, til å ha med på turen. Denne gangen var vi så heldige å få masse fine magasiner fra Egmont. Supert å ha på stranden og på flyet, og så bytter vi selvsagt på underveis så alle får lest alle magasinene.


Vi var også så heldige å få kule smykker, solbriller og truser fra House of Communication og Cubus. Veldig populært hos jentene!


Fra Lykkeland.no fikk vi rensevann og nøkkelringer. Rensevann er jo et must på reise utenlands, så dette ble også flittig brukt!

Ellers fikk vi litt sminke fra Isadora, diverse hygieneprodukter, en liten veske, en treningstrøye, noe å tygge på og hårskum. Heldige, eller hva!!?? Jentene var ihvertfall superfornøyd, og det var vi som arrangerte også.

Siden vi fikk noen av produktene før det viste seg at den siste av jentene i gjengen ikke kunne være med allikevel, så har jeg noen småting liggende her hjemme. Er det kanskje stemning for en liten giveaway??

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja , til giveaway��..

Klem Sisi ��

Linda sa...

Klart det:)Alltid koselig med giveaways♥

Pia sa...

Ja, kjør på! En giveaway er alltid topp:) (Og Lisboa er topp:)

Anonym sa...

Ja, kjør på med en giveaway! :)