mandag 2. september 2013

Lisboa


Da er jeg vel hjemme igjen, etter en fantastisk fin tur til Lisboa sammen med verdens beste jenter!

For de som ikke har fulgt meg så lenge, så er opplegget som følger;
Vi er åtte jenter som har holdt sammen siden vi var russ i år 2000. Gjennom hele året sparer vi 400,- i måneden, som settes inn på en felles konto. Det vil si at vi har et budsjett på 4800,- per person, som skal holde til overnatting, reisen og helst til noen aktiviteter på det stedet vi reiser til. To og to arrangerer turen, og resten av gjengen vet ikke hvor vi skal før vi er på Oslo Lufthavn. Det sendes ut en pakkeliste litt i forveien, sånn at jentene vet sånn ca hva de må pakke med seg, og får en liten ide om hva som venter. Et fantastisk bra opplegg, som vi er stolte over å ha gjennomført for fjerde året på rad nå.

I år var det Susanne og jeg som arrangerte turen, som altså gikk til Lisboa. Vi ble hentet på flyplassen av en kjekk kar fra Carcavelos surf school, og kjørt til et fantastisk koselig sted med en fin strand. Der hadde vi flere timer med surfing og deilig lunsj. Dette var helt klart noe av det aller beste med hele turen - ihvertfall i mine øyne. Fantastisk gøy!!
På kvelden var vi ute og spiste i Biarro Alto, og tok en drink på en takterrasse der. Maten i Lisboa var kanskje det som skuffet litt på turen, vi hadde ikke de alt for store matopplevelsene.
Lørdagen var satt av til shopping og trasking i byen. Mens lørdag kveld spiste vi på fancy restaurant ved havna, og gikk videre til nattklubben Lux etterpå.
Søndagen hadde vi satt av til å gjøre det jentene ønsket, og siden det var et enstemmig ønske om å dra på stranden, gikk turen til en liten naboby som heter Cascais. En noe turistifisert, men kjempekoselig liten by med flott strandlinje.

Og vips, så var helgen over og vi var hjemme igjen. Så er det heldigvis alltid like deilig å komme hjem igjen, selv om man har hatt det aldri så fint på tur..

I morgen tenkte jeg å vise frem innholdet i goodiebagsene som jentene fikk da reisemålet ble avslørt. Det har nemlig blitt tradisjon med goodiebags - hvem elsker vel ikke det!?

Ingen kommentarer: