søndag 29. september 2013

"Den følelsen"...


Hvor digg er det ikke når man har fått unna en hel del forefallende, og i tillegg fått en koselig tur i skogen med hele familien!?

Hele sommeren har jeg sittet her og tittet på hvor skittene vinduene har blitt, og irritert meg over at jeg ikke har fått ut fingeren og vasket de. Men endelig, i dag har jeg vært ute og vasket alle vinduene. For en herlig følelse!! Bare litt irriterende at man da plutselig ser hvor skitne de har rukket å bli innvendig også, enda det ikke er så lenge siden jeg vasket de der... Jaja, nå vet jeg ihvertfall at jeg slipper å sitte og irritere meg over vinduene hele vinteren!!

Ettermiddagen brukte vi på å gå en tur i skogen for å grille pølser. Nå er det en stund siden vi var i skogen sist, og endelig er lillesøster også interessert. Tidligere har hun stort sett bare vært i dårlig humør når vi har vært i skogen, siden hun har syntes at det har vært vanskelig å komme frem over alt. Men nå har hun blitt så stor at hun kommer seg forbi de aller fleste hinderene, og da var hun plustelig veldig fornøyd med å være i skogen hun også. Så nå blir det helt sikkert flere turer fremover!!


Hun så ikke så veldig fornøyd ut på dette siste bildet da, men det var bare et eller annet med bildet som jeg likte så godt, så da måtte det være med det også. Storebror lager stort sett bare grimaser så snart jeg finner frem kameraet om dagen. Så har jeg oppklart det, i tilfelle dere stusset på det første bildevalget ;)

God uke ønskes herfra!!

1 kommentar:

BLOGGEMAMMA sa...

Godt å få unna slike ting som man egentlig har gått å irritert seg litt over over lengre tid. Her må også vinduene få en vask, tenkte jeg skulle få gjort det i løpet av denne uken før det blir for kaldt ute. Så deilig med skogtur da:) Godt å komme seg ut og nyte det naturen har å by på:)

Ha en flott uke:)