onsdag 7. august 2013

Mitt barndoms paradis


Jeg har jo ikke sagt så mye om plassen vi oppholder oss på denne gangen. Vi er i mamma og pappa sitt feriehus, som ligger i Harstad/Narvik området. Huset er etter min mors besteforeldre, men er totalrenovert de senere årene. Huset ligger litt dumt til i forhold til veien her, men ellers er det superkoselig. Jeg har tilbrakt mange somre her siden jeg var en liten jente, og elsker stedet!!


Det aller meste av interiøret her er fra mine besteforeldre (på begge sider), eller fra huset her, som min mammas tante bodde i etter at hun tok over etter sine foreldre.

Har jeg nevnt at jeg elsker gamle ting?? Det er SÅ mye her som jeg setter pris på, og som jeg synes at gjør det ekstra koselig å komme hit. Dessuten oppdager jeg stadig noe nytt som jeg forelsker meg i. Jeg skrev f.eks. dette innlegget en gang tidligere da vi var her.


Det morsomme med gamle ting er jo at det aller meste kommer tilbake i motebildet før eller siden. Se f.eks. denne fine lysestaken etter min farmor, som jeg oppdaget i en krok her da vi skulle ha middagsgjester i går! Snakk om high fashion!!

1 kommentar:

Inger Lise - TiddyMin sa...

Herlig! Nesten så jeg kjenner den herlige lukten av gamle ting. :-) hehe, nei vi er nok ikke så nyskapende i dag som man skulle likt å tro. :-)