tirsdag 6. august 2013

Det gjelder å utnytte dagene!


I dag begynte vi dagen med en tur på sjøen for å ta opp kveitvadet. Ingen kveite hadde bitt på agnet i dag, men vi fikk oss ihvertfall en finfin tur ut på sjøen. Vi satser på bedre lykke i morgen!!


Morfar og Gunnar har etterhvert blitt drevne kveitefiskere. Lillesøster har ikke fått være med på tur enda, men storebror synes det er fint med tur ut - selv om de store fiskene er litt skumle..


Etterpå gikk vi en tur langs vannet sammen med mormor. Vi spiste lunsjen vår ved et nydelig sted som tilhører mammas kusine. Lillesøster vasset i vannet, mens storebror fikk låne seg en lekebåt.


Til middag fikk vi finfint besøk langveisfra. To av mine kusiner og ett av barnas tremenninger hadde kjørt i 2,5 timer for å treffe oss før vi reiser igjen. Utrolig koselig! Vi hadde veldig lyst til å reise til dem selv, men vi fant ut at 2,5 time hver vei i bil blir litt i meste laget for de små. Da er det jo ekstra kjekt når de har lyst til å ta turen helt hit!!

Dagene går så fort, og i morgen er allerede siste dagen vår her. Da er det meldt regn, og planen er å kjøre en tur til Harstad. Rapport kommer nok derfra også!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så koselig! Du har noen NYDELIGE unger <3