tirsdag 25. juni 2013

Klatremusa


Lillesøster har jo rukket å bli 16 måneder allerede, og utvikler seg i rekordfart. Hun skjønner alt, og begynner å prate mer og mer. Hvis jeg spør henne om noe svarer hun kjapt ja eller nei, mens hun nikker eller rister på hodet. Prøver jeg å gjøre det jeg har spurt om selv om hun har sagt nei, så sier hun bare "Nei, nei, nei!!!!" og vrir seg unna. Ingen tvil om hva denne lille frøkna vil ihvertfall!
Når vi skal ut løper hun og henter skoene sine, og så peker hun opp på jakka mens hun drar i genseren sin og sier "jakk, jakk". Hvis hun er ivrig på å sitte på trehjulsykkelen løper hun for å hente sykkelhjelmen, mens hun peker på hodet sitt.

Hun klatrer lett opp i den halvhøye køyesengen på lekerommet nå, og vi finner henne ofte oppå spisebordet i stua. Sklia på bildet klatrer hun lett opp fra både den riktige siden og fra motsatt side. Jeg håper bare at det enda går en stund før hun skjønner at hun kan klatre ut av sprinkelsengen!

Noe av det morsomste hun vet er å hoppe på trampolinen - sammen storebror eller mamma. Huff, jeg vet det ikke er lov, men vi synder litt av og til. Men jeg lover at vi er veeeldig forsiktig! Storebror får ikke lov å hoppe på samme side som lillesøster står, og han får ikke lov til å hoppe så høyt. Noen sjanser må man jo ta her i livet!

Ellers farter hun rundt i huset her, og drar utover alt hun får tak i. Hun kan være veldig flink til å leke, og det hender hun sitter lenge og pusler med noe småtteri for seg selv.
Det var litt om fineste lillesøsteren vår. Godt å ha notert ned litt om utviklingen, sånn at man kan lese det igjen senere!

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

TreTette sa...

Det er fint å kunne se tilbake på, ja..! Så stilig klatrestativ :)

Turid sa...

For en nydelig, liten jente! Falt også helt for header-bildet ditt!