tirsdag 21. mai 2013

Trening


Da jeg var yngre trente jeg mye. Jeg spilte håndball og fotball, og var ellers med på det meste som innebar fysisk aktivitet. Så Sluttet jeg på det ene etter det andre, og i voksen alder har jeg aldri klart å komme igang ordentlig med trening igjen. Jeg har mange ganger startet med trening, og holdt det gående i noen måneder, og så faller jeg ut av det igjen. Utrolig dårlig, jeg vet!

Nå gjør jeg et nytt forsøk på å komme i gang! Det nye denne gangen er at jeg IKKE har meldt meg inn i et eller annet treningssenter. Jeg satser på jogging, powerwalk og diverse styrketrening som kan gjøres hjemme. Og så er jeg aktiv på instagram og teller økter - det hjelper jo å motivere hverandre, ikke sant!! Heia, heia!!

5 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

KjÖp deg et hoppetau! Jeg hopper som en gal i stuen og syns det er fantastisk god trening.
Men vaer helt sikker paa at du er helt "lukket" etter födsel...
Det gjelder aa bruke minuttene man har "fri" best mulig:)
Lykke til med jogging og powerwalks, det er jo den beste tiden av aaret til aa drive med slikt naa:)

ToPlussTre sa...

Hei! Jeg må bare tipse deg om webtrening.no :-) Jeg er en travel mamma til tre små på under tre år og har IKKE tid til å komme meg på noe treningssenter. Her er det turer med vogn og hund og webtrening innimellom som gjelder. Hundrevis av ulike programmer (pilates, yoga, styrke, gravidtrening osv) og bare 79,- i mnd (skulle tro jeg drev sjappa selv med denne reklamen men det gjør jeg altså ikke) :-) Ha en fin dag!

Hegeslilleboble sa...

Synes du er flink jeg! Kjenner meg veldig igjen. Jeg er i en fase der jeg faktisk må trene pga helsa, må styrke opp armene og skuldrene mine. Er vanskelig i tidsklemma uansett å få det til, men jeg bare må så da er det litt lettere:). Jeg heier på deg!!!

Ida sa...

Du er flink!
Men jeg må le litt, for her er vi ganske like..jeg er like entusiastisk hver gang jeg begynner på ny fresh også er det noe som oppstår og da detter jeg fort av lasset. :)

mona sa...

Takk for fine tips og heiarop!! Godt å høre at det ikke bare er jeg som sliter med å trene regelmessig ;)