tirsdag 14. mai 2013

Skal du til Barcelona?


Eller kanskje du skal til et sted i nærheten??
Da jeg begynte å blogge var jeg veldig lite bevandret i bloggverden. En av de første bloggene jeg kom over, og som jeg begynte å følge var bloggen til Heidi. En fantastisk dame som bor i Spania med sin spanske mann og tre barn (hun hadde riktignok akkurat fått barn nr to da jeg begynte å følge henne). Heidi var vel den aller første "ukjente" som jeg fikk kommentar på bloggen min av også. Jeg husker jeg tenkte, "Oi, kan man kommentere hos fremmede også?! Så koselig!!" (jada, jeg var som sagt veldig lite bevandret i denne verdenen).

Heidi og mannen har nå fulgt drømmen sin, og startet opp Aktiv Catalonia. De arrangerer rett og slett turer for turister i området hvor de bor, med hovedfokus på natur, kultur og gastronomi. Såvidt jeg har fått med meg er det snakk om fotturer, sykkelturer, padleturer og vinturer.
Jeg er ihvertfall helt sikker på at jeg skal ta kontakt dersom jeg skal til Barcelona-området en gang!


Må man ikke bare heie på sånne mennesker da?? Jeg håper ihvertfall at de får dette til, og at det er mulig å leve av det. Så tips alle dere kjenner som skal til området!!
Og bare så det er nevnt, så er jeg på ingen måte sponset. Jeg bare syntes at de fortjente å få litt omtale. Det er jo ikke lett å starte opp på den måten, og reklameplass koster mye!

1 kommentar:

★ Heidi ★ sa...

Tuuusen takk Mona! Saa utrolig bra innlegg og god reklame for oss:)
Det er sant at reklame og annonsering er dyrt saa vi setter utrolig paa slik "gratisreklame" over bloggen din:)
Utrolig snilt gjort!

Ha en finfin dag videre:)
KLEM/heidi.